byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Tjänsteresa i Stockholm

| Inga kommentarer

Är på tjänsteresa i Stockholm men en ootd hinner jag med. 


Att ta en dagens på ett liiiiitet hotellrum går sådär. Nåja dagens outfit eventuellt att jag tar en poncho också men inte poncho till frukosten för då kommer jag bara söla ner den. Nu ska jag snitsla mig ner till frukosten och sen blir det mot Sundbyberg och Lean-utbildning. 

I’m in a tiny hotel room but I made it, I was able to take a ootd. But now – breakfast! 

#fuckyouimbeautiful #bigsize #bigsizefashion #plussize #plussizefashion #kappahl #boozt #violetabymango #comforthotell #tjänsteresa #lean #businesstrip 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.